Empanada’s van rundsvlees
- Totale tijd 27min
- 15min
Voorbereidingstijd - 12min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Ontdek het volledige gamma
Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
4 personen
2 Kruimeldeeg
200 g Rundergehakt
3 Lente-uien
1 Tomatenpuree
1 el Paprika
1 Eierdooier
1 el Olijfolie
Zout en peper
Accessoires
Extra Crisp
Bereiding
Stap 1 /5
Voor dit recept heb je het Extra Crisp-deksel nodig. Maak de ingrediënten klaar.
Stap 2 /5
Giet olie in de kom.
Stap 3 /5
Sauteer de ui. Voeg het vlees, de tomatenpuree, paprika, zout en peper toe. Laat 5 min. bruinen.
Stap 4 /5
Snijd het deeg in 8 gelijke schijven. Doe wat vulling op een helft, vouw en maak dicht. Bestrijk met eierdooier en leg in de kom zonder ze te stapelen.
Stap 5 /5
Leg het Extra Crisp-deksel op de pan en start het Handmatig-programma: 12 min. op 200 °C. Draai halverwege de gaartijd om.