Empanada’s van rundsvlees
Moulinex
Recept door Moulinex

Empanada’s van rundsvlees

ratings.0

-/5

  • Totale tijd 27min
  • Voorbereidingstijd
    15min
  • Gaartijd
    12min
  • Afkoeltijd
    0min

Ingrediënten

4 personen

  • 2 Kruimeldeeg

  • 200 g Rundergehakt

  • 3 Lente-uien

  • 1 Tomatenpuree

  • 1 el Paprika

  • 1 Eierdooier

  • 1 el Olijfolie

  • Zout en peper

Accessoires

  • Extra Crisp
    Extra Crisp

Bereiding

Stap 1 /5

Voor dit recept heb je het Extra Crisp-deksel nodig. Maak de ingrediënten klaar.

  • 2 Kruimeldeeg
  • 200g Rundergehakt
  • 3 Lente-uien
  • 1 Tomatenpuree
  • 1el Paprika
  • 1 Eierdooier
  • 1el Olijfolie
  • Zout en peper

Stap 2 /5

Giet olie in de kom.

  • 1el Olijfolie

Stap 3 /5

Sauteer de ui. Voeg het vlees, de tomatenpuree, paprika, zout en peper toe. Laat 5 min. bruinen.

  • 200g Rundergehakt
  • 3 Lente-uien
  • 1 Tomatenpuree
  • 1el Paprika

Stap 4 /5

Snijd het deeg in 8 gelijke schijven. Doe wat vulling op een helft, vouw en maak dicht. Bestrijk met eierdooier en leg in de kom zonder ze te stapelen.

  • 2 Kruimeldeeg
  • 1 Eierdooier

Stap 5 /5

Leg het Extra Crisp-deksel op de pan en start het Handmatig-programma: 12 min. op 200 °C. Draai halverwege de gaartijd om.

Roerblad SS-185951

Referentie permanent uitverkocht

Roerblad SS-185951

Bakkuip SS-186082

Referentie permanent uitverkocht

Bakkuip SS-186082

Bakkuip SS-186157

Referentie permanent uitverkocht

Bakkuip SS-186157

Haak SS-186228

Referentie permanent uitverkocht

Haak SS-186228