- Homepage
- Recipe Details Page
Eiwolkjes met parmezaan
- Totale tijd 31min
- 10min
Voorbereidingstijd - 21min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Ingrediënten
6 personen
6 *Eieren
60 g *Geraspte Parmezaanse kaas
30 g *Lente-ui
1.5 sneetje *Gekookte ham
*Zout
Accessoires
Klopper
Bereiding
Stap 1 /9
*Scheid de eiwitten van de eierdooiers. Zet de eierdooiers in aparte kopjes aan de kant, zonder de dooier te breken.
6 *Eieren
Stap 2 /9
*Voeg de eiwitten toe aan de kom van de keukenmachine met klopper. Sluit het deksel met de vulstop en druk op 'Start'.
6 *Eieren
Klopper
Stap 3 /9
*Snijd de ham in stukjes.
1.5sneetje *Gekookte ham
Stap 4 /9
*Snijd de lente-uien in schijfjes
30g *Lente-ui
Stap 5 /9
*Voeg de blokjes ham, de kaas en de lente-uien toe. Breng op smaak met peper en zout en meng voorzichtig.
60g *Geraspte Parmezaanse kaas 30g *Lente-ui 1.5sneetje *Gekookte ham *Zout
Stap 6 /9
*Verwarm de oven voor op 150°C.
Stap 7 /9
*Bekleed een bakplaat met bakpapier. Maak kleine wolkachtige hoopjes met in het midden een putje.
Stap 8 /9
*Zet 7 minuten in de oven.
Stap 9 /9
*Haal de bakplaat uit de oven, laat in elk putje een eierdooier glijden en zet nog 3 minuten in de oven.
6 *Eieren