- Homepage
- Eierschotel met pancetta en knoflookbrood
Eierschotel met pancetta en knoflookbrood
- Totale tijd 15min
- 5min
Voorbereidingstijd - 10min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Ingrediënten
4 personen
1 tl Olijfolie
4 Eieren
4 tl Magere room
4 sneetje Pancetta
1 Bosui
Peper
1 Klein baguette of knoflookbrood
Bereiding
Stap 1 /4
Vet de binnenkant van 4 individuele ovenschaaltjes in. Snijd de pancetta in reepjes. Breek een ei in elk ovenschaaltje (zorg ervoor dat de dooier heel blijft) en breng op smaak met peper. Voeg de vloeibare room en de plakjes pancetta toe aan de ovenschaaltjes.
Stap 2 /4
Zet het apparaat aan. Zet lade 1 aan. Zet het MANUAL-programma 8 minuten aan op 150 °C. Plaats de ovenschaaltjes op de plaat in lade 1. Zet lade 2 aan. Zet het MANUAL-programma 10 minuten aan op 180 °C. Leg het knoflookbrood op de plaat in lade 2.
Stap 3 /4
Druk op SYNC zodat beide op hetzelfde moment klaar zijn. Druk op START om beide kookprocessen te starten.
Stap 4 /4
Strooi gehakte bosuitjes over de eieren. Serveer met het nog warme knoflookbrood.