Ei 'en cocotte' tomaat mozza
Moulinex
Recept door Moulinex

Ei 'en cocotte' tomaat mozza

ratings.0

-/5 -

  • Totale tijd 20min
  • Voorbereidingstijd
    10min
  • Gaartijd
    10min
  • Afkoeltijd
    0min

Ingrediënten

2 personen

  • 2 Extra grote verse bio-eieren

  • 15 cl Vloeibare room

  • 30 g Pesto van gedroogde tomaten

  • 35 g Mozzarella, in blokjes gesneden

  • 1 el Geraspte Parmezaanse kaas

  • 1 el Aperitiefkoekjes met kruiden, parmezaan of olijven

  • 3 Kerstomaten, gewassen en in 4 gesneden

  • Zout, peper

  • 2 Porseleinen schaaltjes van 14 cl

Bereiding

Stap 1 /5

Bereid de ingrediënten.

Stap 2 /5

Vermeng de room, de eiwitten en de pesto. Voeg zout toe. Giet in de schaaltjes met de tomaten en mozzarella.

Stap 3 /5

Leg in elk schaaltje een eierdooier. Dek af met folie. Zet ze in het stoommandje en plaats dit in de kuip met 20 cl water.

Stap 4 /5

Snelkookfunctie

Stap 5 /5

Laat 3 minuten rusten. Werk af met parmezaan en koekjes.

Roerblad SS-185951

Roerblad SS-185951

Bakkuip SS-186082

Bakkuip SS-186082

Bakkuip SS-186157

Bakkuip SS-186157

Haak SS-186228

Haak SS-186228