- Homepage
- Recipe Details Page
Eendenpot uit Les Landes
- Totale tijd 22min
- 15min
Voorbereidingstijd - 7min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (16)
Cookeo+ Connect CE857800 Multicooker Cookeo Touch Pro CE943410 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd - Ingebouwde keukenweegschaal Cookeo Touch Wifi CE912411 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Wifi CE902800 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Ontdek het volledige gamma
Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
6 personen
6 Eendenbouten, in eigen vet ingemaakt
250 g Rookworsten
2 Ui, in kwartjes gesneden, bestoken met een kruidnagel
250 g Wortelen, geschraapt en in stukken van 4 à 5 cm gesneden
500 g Aardappelen, geschild en in stukken gesneden
300 g Geschilde raapjes, over de bolle kant in 2, dan in 4 gesneden
450 Bonen van Tarbes, gekookt (of andere witte bonen)
3 el Peterselie, gewassen en fijngehakt
1 Kruidentuiltje
1.1 l Water
Bereiding
Stap 1 /6
Bereid de ingrediënten.
Stap 2 /6
Peel en hak de wortelen in stukken van 4 tot 5 cm.
Stap 3 /6
Was en hak de peterselie.
Stap 4 /6
Vul de pan met de groenten, dan de worst, de boontjes, de bouquet garni. Voeg water toe. Breng op smaak. Verdeel over de bouten.
Stap 5 /6
Snelkookfunctie
Stap 6 /6
Been de bouten uit. Kruid de bouillon met de peterselie. Dien alles op.