Eendenborstfilets met perzik
- Totale tijd 12min
- 10min
Voorbereidingstijd - 2min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Ontdek het volledige gamma
Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
6 personen
3 Eendenborstfilets, al het vet verwijderd en in 2 stuk
9 Halve perziken met siroop, in 2 genesden
1.5 Cider- of balsamico-azijn
3 el Gekookte witte bonen (uit blik), uitgelekt en gespoeld
750 g Gekookte witte bonen (uit blik), uitgelekt en gespoeld
3 el Olijfolie
1 tl Kaneelpoeder
Zout, peper
20 cl Gevogeltebouillon
15 cl Vloeibare room (optioneel)
Bereiding
Stap 1 /6
Bereid de ingrediënten.
Stap 2 /6
Kruid de eendenborstfilets met zout en peper. Doe de olie in de kuip.
Stap 3 /6
Laat de filets gedurende 1 min per kant aankleuren. Haal dit vervolgens. Voeg ui en azijn toe. Bak gedurende 3 min.
Stap 4 /6
Voeg de andere ingrediënten toe. Plaats de eendenborstfilets erop.
Stap 5 /6
Snelkookfunctie: 2 min.
Stap 6 /6
Verwijder de eendenborstfilets en de garnituur. Dien op met een beetje saus.