Eendenborstfilet met asperges
- Totale tijd 14min
- 10min
Voorbereidingstijd - 4min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Ontdek het volledige gamma
Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
2 personen
1 Eendenborstfilets, toebereid
3 cl Gognac
10 cl Gevogeltebouillon (of kalfsfond)
10 g Geplette groene peper
10 cl Vloeibare room
10 g Boter
Zout
1 el Sauceline®
10 Groene asperges
Bereiding
Stap 1 /6
Bereid de ingrediënten.
Stap 2 /6
Ontvet de eendenfilets een beetje en kruid ze. Laat de eendenfilets op de huidkant aankleuren en braad ze daarna 3 minuten per kant.
Stap 3 /6
Haal de eendenfilets en het vet uit de kuip. Blus met cognac en roer om.
Stap 4 /6
Voeg de rest toe, behalve de asperges. Haal de saus uit de kuip en houd ze warm. Voeg asperges, eendenfilets en 10 cl water toe.
Stap 5 /6
Snelkookfunctie
Stap 6 /6
Dien de in plakjes gesneden eendenfilets op met asperges en giet er saus overheen.