Dubbele chocoladecookies
- Totale tijd 25min
- 25min
Voorbereidingstijd - 0min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Ontdek het volledige gamma
Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
4 personen
210 g verzachte boter
150 g pure chocolade
100 g melkchocolade
2 eenheid ei
330 g meel
200 g suiker
1 snuifje zout
Accessoires
Kneed- & hakmes Ultrablade hakmes
Bereiding
Stap 1 /7
Zet de oven op 180°.
Stap 2 /7
Begin met het in stukjes snijden van de 2 chocolaatjes met het mes. Haal de chocoladestukjes eruit en bewaar ze in een kom.
Stap 3 /7
Spoel de mengkom om en vervang het mes door het deegmes.
Stap 4 /7
Kneed in de kom de boter, suiker, eieren en een snufje zout tot een gladde massa.
Stap 5 /7
Voeg de bloem geleidelijk toe om klonters te voorkomen.
Stap 6 /7
Maak het deeg af door de stukjes chocolade toe te voegen. Maak kleine balletjes van het deeg en leg ze op een bakplaat.
Stap 7 /7
Bak de koekjes 12-15 minuten.