- Homepage
- Recipe Details Page
Dichtgevouwen pizza met paprika
- Totale tijd 55min
- 5min
Voorbereidingstijd - 20min
Gaartijd - 30min
Afkoeltijd
Ingrediënten
4 personen
330 g Paprika
3 cl Olijfolie
20 g Bouillon KUB DUO® Specerijen en oosterse kruiden MAGGI
13 cl Lauw water
2 tl Droge bakkersgist
250 g Bloem
Accessoires
Kneed- & hakmes Menger
Bereiding
Stap 1 /9
Doe de in blokjes gesneden paprika in de kom van de keukenmachine met de mengstaaf. Sluit het deksel zonder de vulstop en druk op 'Start'.
330g Paprika
Menger
Stap 2 /9
Zet het even apart. Spoel de kom van de keukenmachine.
Stap 3 /9
Los de gist in een apart kommetje op in lauw water.
13cl Lauw water 2tl Droge bakkersgist
Stap 4 /9
Doe het mengsel in de kom van de keukenmachine met het mes om te kneden/vermalen. Voeg de bloem en de olijfolie toe. Sluit het deksel en klik op 'Start'. Voeg de verkruimelde bouillon toe na de pieptoon. Laat het deeg na het kneden gedurende de aangegeven tijd rijzen.
3cl Olijfolie 20g Bouillon KUB DUO® Specerijen en oosterse kruiden MAGGI 250g Bloem
Kneed- & hakmes
Stap 5 /9
Kneed het deeg en maak er 4 bolletjes van.
Stap 6 /9
Verwarm de oven voor op 220°C (thermostaat 7/8) op boven- en onderwarmte.
Stap 7 /9
Rol de deegbolletjes uit met een deegrol tot 4 cirkels met een diameter van minstens 12 cm.
Stap 8 /9
Beleg met de paprika. Vouw dubbel door de randen met wat water dicht te maken.
Stap 9 /9
Zet onderaan in de oven gedurende 18 minuten.