- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Crumblecake
Crumblecake
- Totale tijd 30min
- 10min
Voorbereidingstijd - 20min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (2)
Ingrediënten
6 personen
4 eieren
250 g suiker
250 g bloem
6 g bakpoeder
8 g vanillesuiker
1 kopje slagroom
250 g gesmolten boter
250 g suiker
400 g bloem
8 g vanillesuiker
Accessoires
Flex Whisk Beater
Bereiding
Stap 1 /7
Verwarm de oven voor op 175 graden.
Stap 2 /7
Doe de eieren, de vanillesuiker en de suiker in de mengkom van de keukenrobot. Druk op ‘Start’.
Stap 3 /7
Aan dit mengsel voeg in de kom van de robot de gezeefde bloem en bakpoeder toe en meng alles met de spatel
Stap 4 /7
Verdeel het deeg over een ingevette bakplaat.
Stap 5 /7
Maak de crumble. Doe de boter, de suiker, de bloem en de vanillesuiker in de schoongemaakte mengkom van de keukenrobot. Druk op ‘Start’.
Stap 6 /7
Strooi de crumble over het beslag. Laat de cake gedurende 15- 20 minuten op 175 graden in de oven bakken.
Stap 7 /7
Doe na het bakken wat slagroom over de warme cake. Hierdoor wordt hij goed vochtig.