- Homepage
- Recipe Details Page
Crumblecake
- Totale tijd 30min
- 10min
Voorbereidingstijd - 20min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Ingrediënten
6 personen
4 eieren
250 g suiker
250 g bloem
6 g bakpoeder
8 g vanillesuiker
1 kopje slagroom
250 g gesmolten boter
250 g suiker
400 g bloem
8 g vanillesuiker
Accessoires
Flex Whisk Beater
Bereiding
Stap 1 /7
Verwarm de oven voor op 175 graden.
Stap 2 /7
Doe de eieren, de vanillesuiker en de suiker in de mengkom van de keukenrobot. Druk op ‘Start’.
4 eieren 250g suiker
Flex Whisk
Stap 3 /7
Zeef de bloem met het bakpoeder boven het eimengsel in de kom van de keukenrobot. Meng goed.
250g bloem 6g bakpoeder
Stap 4 /7
Verdeel het deeg over een ingevette bakplaat.
Stap 5 /7
Maak de crumble. Doe de boter, de suiker, de bloem en de vanillesuiker in de schoongemaakte mengkom van de keukenrobot. Druk op ‘Start’.
250g gesmolten boter 250g suiker 400g bloem 8g vanillesuiker
Beater
Stap 6 /7
Strooi de crumble over het beslag. Laat de cake gedurende 15- 20 minuten op 175 graden in de oven bakken.
Stap 7 /7
Doe na het bakken wat slagroom over de warme cake. Hierdoor wordt hij goed vochtig.
1kopje slagroom