Crumble van geroosterde vijgen
- Totale tijd 26min
- 10min
Voorbereidingstijd - 16min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Ontdek het volledige gamma
Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
4 personen
40 g Havermout
40 g Suiker
40 g Bloem
40 g Boter
550 g Vijgen
1 tl Suiker
1 Appelsien
Accessoires
Extra Crisp
Bereiding
Stap 1 /6
Voor dit recept heb je het Extra Crisp-deksel nodig. Maak de ingrediënten klaar.
Stap 2 /6
Doe de havermout, suiker, bloem en boter in de kom en meng met je vingertoppen tot een crumbleachtige textuur.
Stap 3 /6
Bak enkele minuten. Haal van het vuur en zet apart.
Stap 4 /6
Doe de vijgen, suiker en appelsien in de kom.
Stap 5 /6
Laat de bereiding snelkoken. Verdeel over de vuurvaste schaaltjes en bedek met de crumble.
Stap 6 /6
Leg het Extra Crisp-deksel op de pan en start het Handmatig-programma: 15 min. op 180°C.