Crème van roquefort en peer
Moulinex
Recept door Moulinex

Crème van roquefort en peer

ratings.0

-/5

  • Totale tijd 5min
  • Voorbereidingstijd
    5min
  • Gaartijd
    0min
  • Afkoeltijd
    0min

Ingrediënten

5 personen

  • 300 g PEREN

  • 120 g ROQUEFORT

  • 150 g RICOTTA

  • 20 cl LICHTE ROOM

Accessoires

  • Ultrablade hakmes
    Ultrablade hakmes

Bereiding

Stap 1 /4

Schil de peren en snij in stukken. Verdeel ze op de bodem van de glaasjes.

  • 300g PEREN

Stap 2 /4

Plaats het ultrablade-hakmes en doe de roquefort, de ricotta en de room in de robot. Vergrendel het deksel en druk op 'Start'.

  • 120g ROQUEFORT
  • 150g RICOTTA
  • 20cl LICHTE ROOM
  • Ultrablade hakmes

Stap 3 /4

Strijk de room met de spatel weer naar het midden, vergrendel het deksel en druk op 'Start'.

  • Ultrablade hakmes

Stap 4 /4

Verdeel het verkregen mengsel in de glaasjes en zet ze in de koelkast. Dien gekoeld op.

Roerblad SS-185951

Referentie permanent uitverkocht

Roerblad SS-185951

Bakkuip SS-186082

Referentie permanent uitverkocht

Bakkuip SS-186082

Bakkuip SS-186157

Referentie permanent uitverkocht

Bakkuip SS-186157

Haak SS-186228

Referentie permanent uitverkocht

Haak SS-186228