Crème brulée met chocolade
- Totale tijd 20min
- 10min
Voorbereidingstijd - 10min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Ontdek het volledige gamma
Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
6 personen
90 g Chocolade van de chocolaterie met 50% cacao
21 cl Vloeibare room
18 cl Melk
6 eenheid Eierdooiers
30 g Suiker
9 tl Bruine suiker
Bereiding
Stap 1 /7
Maak de ingrediënten klaar.
Stap 2 /7
Meng eigeel en suiker in een kom. Laat de chocolade smelten in een steelpan of magnetron en voeg er room en melk aan toe.
Stap 3 /7
Meng de 2 bereidingen. Verdeel het gelijkmatig in de glaasjes. Plaats de deksels om te sluiten.
Stap 4 /7
Doe het in de pan met 25 cl water.
Stap 5 /7
Onder druk laten koken
Stap 6 /7
Plaats het op een koele plaats voor 12 uur.
Stap 7 /7
Bestrooi met bruine suiker en karamelliseer met een brander.