Crème brûlée met vanille
- Totale tijd 43min
- 5min
Voorbereidingstijd - 38min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Ontdek het volledige gamma
Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
4 personen
4 Eierdooiers
50 g Suiker
1 tl Vanille
40 cl Volle vloeibare room
Bruine suiker
Water
Accessoires
Klopper
Bereiding
Stap 1 /9
Verwarm de oven voor op 120°C (op thermostaat 4).
Stap 2 /9
Doe de eierdooiers, de suiker en de vanille in de kom van de keukenmachine met de klopper. Sluit het deksel met de vulstop en druk op 'Start'.
Stap 3 /9
Voeg de vloeibare room toe. Sluit het deksel met de vulstop en druk op 'Start'.
Stap 4 /9
Verdeel de bereiding over crème brûlée-schaaltjes.
Stap 5 /9
Laat au bain-marie bakken in de oven gedurende 60 minuten.
Stap 6 /9
Laat afkoelen en zet in de koelkast.
Stap 7 /9
Strooi de bruine suiker over de crèmes.
Stap 8 /9
Ga met een brander over de schaaltjes of zet ze onder de grill in de oven, gedurende 2 minuten.
Stap 9 /9
U kunt het gerecht meteen opdienen of in de koelkast zetten.