Courgettesoep met geitenkaas en spekblokjes
- Totale tijd 35min
- 5min
Voorbereidingstijd - 30min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Ontdek het volledige gamma
Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
4 personen
800 g Courgettes
200 g Gerookte Herta-spekblokjes
3 g Look
110 g Ajuin
30 g Maïzena
100 g Verse geitenkaas
1 blokje Maggi-gevogeltebouillon
20 takje Bieslook
10 cl Water
Accessoires
Ultrablade hakmes Menger
Bereiding
Stap 1 /7
Doe de spekjes in de kom van de keukenmachine met de mengstaaf. Sluit het deksel met de vulstop en druk op 'Start'.
Stap 2 /7
Zet aan de kant.
Stap 3 /7
Doe de geschilde en in grote stukjes gesneden ajuin en look in de keukenmachine en bevestig het Ultrablade-hakmes. Sluit het deksel met de vulstop en druk op 'Start'.
Stap 4 /7
Voeg de in stukjes gesneden courgettes, de maïzena, het water en de gevogeltebouillon toe. Sluit het deksel zonder de vulstop en druk op 'Start'.
Stap 5 /7
Sluit het deksel met de vulstop en druk op 'Start'.
Stap 6 /7
Voeg de spekjes en de geitenkaas toe. Sluit het deksel met de vulstop en druk op 'Start'.
Stap 7 /7
Voeg de gehakte bieslook toe en dien meteen op.