- Homepage
- Recipe Details Page
Cookies
- Totale tijd 50min
- 10min
Voorbereidingstijd - 10min
Gaartijd - 30min
Afkoeltijd
Ingrediënten
4 personen
170 g Boter
130 g Bruine suiker
50 Bloemsuiker
1 Ei
1 snuifje Zout
1 tl Bakpoeder
2 Maïzena
130 g Roggebloem
130 g Tarwebloem
1 Water
4 Pure chocolade
4 Melkchocolade
4 Witte chocolade
Accessoires
Kneed- & hakmes
Bereiding
Stap 1 /4
Leg in de kom van de keukenrobot met het kneed-/hakmes de in stukjes gesneden boter met de bruine suiker en de suiker. Vergrendel het deksel en druk op 'Start'.
170g Boter 130g Bruine suiker 50 Bloemsuiker
Kneed- & hakmes
Stap 2 /4
Voeg ei, gist, maïzena, zout, water en de 2 soorten bloem toe, vergrendel het deksel en druk op 'Start'. Vorm een streng van het deeg en wikkel in huishoudfolie. Zet het deeg minstens 30 minuten in de koelkast.
1 Ei 1snuifje Zout 1tl Bakpoeder 2 Maïzena 130g Roggebloem 130g Tarwebloem 1 Water
Kneed- & hakmes
Stap 3 /4
Verwarm dan de oven voor op 180°C. Snijd de streng in stukken van ongeveer 1 cm dik. Druk de cookies plat op een met bakpapier bedekte bakplaat. Zorg voor een ruime afstand tussen de cookies.
Stap 4 /4
Hak de tabletten chocolade grof met een mes. Doe op elk koekje chocoladestukjes die u lichtjes in het deeg duwt. Zet 10 minuten in de oven.Laat afkoelen en dien op.
4 Pure chocolade 4 Melkchocolade 4 Witte chocolade