Colombo van vis
- Totale tijd 30min
- 10min
Voorbereidingstijd - 20min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Ontdek het volledige gamma
Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
4 personen
600 g Witte vis
6 g Look
75 g Sjalotten
300 g Aardappels
200 g Courgettes
20 cl Kippenbouillon
20 cl Kokosmelk
1 tl Colombokruiden
2 bladje Laurier
6 cl Limoensap
Zout
Accessoires
Ultrablade hakmes Menger Stoommandje
Bereiding
Stap 1 /8
Snijd de vis in grote stukken. Leg in het stoommandje.
Stap 2 /8
Voeg de gepelde en doormidden gesneden sjalotten en look toe aan de keukenmachine en bevestig het Ultrablade-hakmes. Sluit het deksel met de vulstop en druk op 'Start'.
Stap 3 /8
Vervang het Ultrablade-hakmes door de mengstaaf. Schil de aardappelen. Snijd ze samen met de courgettes in blokjes. Doe ze in de kom van de keukenmachine.
Stap 4 /8
Doe het limoensap in de kom van de keukenmachine.
Stap 5 /8
Doe de bouillon, de kokosmelk, de colombo en de laurierblaadjes in de kom van de keukenmachine. Breng op smaak met zout.
Stap 6 /8
Doe het stoommandje met de stukken vis in de keukenmachine. Sluit het deksel met de vulstop en druk op 'Start'.
Stap 7 /8
Verwijder voorzichtig het stoommandje.
Stap 8 /8
Leg de vis op borden en doe er de saus en de groenten over.