- Homepage
- Recipe Details Page
Clafoutis met kerstomaten en geitenkaas
- Totale tijd 30min
- 3min
Voorbereidingstijd - 27min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Ingrediënten
4 personen
125 g Kerstomaten
100 g Geitenkaas
40 g Bloem
10 cl Melk
10 cl Room
2 Eieren
2 el Bieslook (fijngehakt)
Zout
Peper
Accessoires
Klopper
Bereiding
Stap 1 /5
Verwarm je oven op 160 graden (buiten indien je over de extra crisp en cookeo beschikt). Vet een kleine ovenschaal in. (of je cookeo kom)
Stap 2 /5
Was de kerstomaten en snij in 2. Verkruimel de geitenkaas.
125g Kerstomaten 100g Geitenkaas
Stap 3 /5
Meng de bloem, de room, melk, eieren zout, peper, bieslook in de kom gedurende 2 minuten tot een glad mengsel.
40g Bloem 10cl Melk 10cl Room 2 Eieren 2el Bieslook (fijngehakt) Zout Peper
Klopper
Stap 4 /5
Giet het mengsel in je ovenschaal. Verkruimel de geitenkaas eroven en leg de halve kerstomaten op de bereiding.
125g Kerstomaten 100g Geitenkaas 40g Bloem 10cl Melk 10cl Room 2 Eieren 2el Bieslook (fijngehakt) Zout Peper
Stap 5 /5
Zet 25 minuten in de oven (of 25minuten in de cookeo met extra crisp) en sullen maar!