Clafoutis met kerstomaten en geitenkaas
Recept door Manon

Clafoutis met kerstomaten en geitenkaas

ratings.0

-/5

  • Totale tijd 30min
  • Voorbereidingstijd
    3min
  • Gaartijd
    27min
  • Afkoeltijd
    0min

Ingrediënten

4 personen

  • 125 g Kerstomaten

  • 100 g Geitenkaas

  • 40 g Bloem

  • 10 cl Melk

  • 10 cl Room

  • 2 Eieren

  • 2 el Bieslook (fijngehakt)

  • Zout

  • Peper

Accessoires

  • Klopper
    Klopper

Bereiding

Stap 1 /5

Verwarm je oven op 160 graden (buiten indien je over de extra crisp en cookeo beschikt). Vet een kleine ovenschaal in. (of je cookeo kom)

Stap 2 /5

Was de kerstomaten en snij in 2. Verkruimel de geitenkaas.

  • 125g Kerstomaten
  • 100g Geitenkaas

Stap 3 /5

Meng de bloem, de room, melk, eieren zout, peper, bieslook in de kom gedurende 2 minuten tot een glad mengsel.

  • 40g Bloem
  • 10cl Melk
  • 10cl Room
  • 2 Eieren
  • 2el Bieslook (fijngehakt)
  • Zout
  • Peper
  • Klopper

Stap 4 /5

Giet het mengsel in je ovenschaal. Verkruimel de geitenkaas eroven en leg de halve kerstomaten op de bereiding.

  • 125g Kerstomaten
  • 100g Geitenkaas
  • 40g Bloem
  • 10cl Melk
  • 10cl Room
  • 2 Eieren
  • 2el Bieslook (fijngehakt)
  • Zout
  • Peper

Stap 5 /5

Zet 25 minuten in de oven (of 25minuten in de cookeo met extra crisp) en sullen maar!

Roerblad SS-185951

Referentie permanent uitverkocht

Roerblad SS-185951

Bakkuip SS-186082

Referentie permanent uitverkocht

Bakkuip SS-186082

Bakkuip SS-186157

Referentie permanent uitverkocht

Bakkuip SS-186157

Haak SS-186228

Referentie permanent uitverkocht

Haak SS-186228