Clafoutis met geitenkaas en vijgen
- Totale tijd 30min
- 15min
Voorbereidingstijd - 15min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Ontdek het volledige gamma
Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
2 personen
5 cl Geitenmelk
25 g Blok gesneden geitenkaas
10 g Zetmeel
1 eenheid Ei(eren)
3 cl Vloeibare room
25 g Vijgen
Zout
Peper
Bereiding
Stap 1 /5
Maak de ingrediënten klaar.
Stap 2 /5
Doe het stijfsel samen met de room in een schaal. Voeg de andere ingrediënten toe. Verdeel het gelijkmatig in de glaasjes.
Stap 3 /5
Sluit de glaasjes met de deksels en plaats ze in de pan. Voeg 25 cl water toe.
Stap 4 /5
Onder druk laten koken.
Stap 5 /5
Bewaar het voor een paar uur op een koele plaats alvorens het samen met een salade op te dienen.