- Homepage
- Clafouti perzik amandel
Clafouti perzik amandel
- Totale tijd 18min
- 10min
Voorbereidingstijd - 8min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (21)
Cookeo+ Connect CE857800 Multicooker Cookeo Wifi 9-in-1 CE952110 Intelligente hogedruk multicooker - 9 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Pro CE943410 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd - Ingebouwde keukenweegschaal Cookeo Wifi 10-in-1 CE96G310 Intelligente hogedruk multicooker - 10 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Ontdek het volledige gamma
Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
6 personen
6 Halve perziken, gepeld, in acht gesneden
3 Ei(eren)
18 cl Melk
75 g Suiker
120 g Amandelpoeder
3 tl Extract van bittere amandel (optioneel)
Poedersuiker als decoratie
Amandelschilfers, geroosterd, als decoratie
6 Schaaltjes van 14 cl, beboterd
1 stuk Bakpapier met dezelfde diameter als de kuip
Bereiding
Stap 1 /5
Bereid de ingrediënten.
Stap 2 /5
Meng de eieren, melk, suiker, poeder en het extract van amandel. Vul de kommetjes met het mengsel.
Stap 3 /5
Voeg het fruit toe. Dek af met folie. Plaats het in de kom, bekleed met papier. Giet 20 cl water in de bodem van de kuip.
Stap 4 /5
Snelkookfunctie
Stap 5 /5
Zet in de koeling. Dien op, versierd met poedersuiker en amandelschilfers.