- Homepage
- Recipe Details Page
Citrusvruchten met plattekaasroom en dadeltopping in glaasjes
- Totale tijd 15min
- 15min
Voorbereidingstijd - 0min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Ingrediënten
4 personen
1 *Pompelmoes
1 *Appelsien
2 *Clementines
1 *Kiwi
2 el *Agavesiroop
2 el *Pompoenpitten
4 *Medjool dadels
1 el *Sesamzaadjes
2 *Petit-beurrekoekjes
200 g *Plattekaas
4 g *Vanillesuiker
Accessoires
Minimengkom
Bereiding
Stap 1 /7
*Snijd de pompelmoes en de appelsien à vif. Verwijder de partjes en snijd ze in stukjes.
1 *Pompelmoes 1 *Appelsien
Stap 2 /7
*Pel de clementines en snijd elk partje in stukjes. Schil en snijd de kiwi in blokjes.
2 *Clementines 1 *Kiwi
Stap 3 /7
*Zet het fruit aan de kant.
1 *Pompelmoes 1 *Appelsien 2 *Clementines 1 *Kiwi
Stap 4 /7
*Plaats de mini kom in de grote kom. Voeg de ontpitte dadels, de petit-beurrekoekjes en de pompoenpitten toe. Sluit het deksel met de vulstop en druk op 'Start'.
2el *Pompoenpitten 4 *Medjool dadels 2 *Petit-beurrekoekjes
Minimengkom
Stap 5 /7
*Voeg de agavesiroop en de sesamzaadjes toe. Sluit het deksel met de vulstop en druk op 'Start'.
2el *Agavesiroop 1el *Sesamzaadjes
Minimengkom
Stap 6 /7
*Meng de plattekaas met de vanillesuiker.
200g *Plattekaas 4g *Vanillesuiker
Stap 7 /7
*Doe in elk glaasje een laagje fruit en een laagje plattekaas en bedek met een beetje van het dadelmengsel. Herhaal deze stappen en werk af met het dadelmengsel.