Citroencake
Moulinex
Recept door Moulinex

Citroencake

ratings.0

-/5

  • Totale tijd 1u
  • Voorbereidingstijd
    10min
  • Gaartijd
    50min
  • Afkoeltijd
    0min

Ingrediënten

6 personen

  • 220 g Bloemsuiker

  • 3 Sap en zeste van biologische citroenen

  • 100 g Zonnebloemolie

  • 5 Eieren

  • 180 g Bloem

  • 90 g Amandelpoeder

  • 1 zakje Bakpoeder

Bereiding

Stap 1 /5

Bereid de ingrediënten voor.

  • 220g Bloemsuiker
  • 3 Sap en zeste van biologische citroenen
  • 100g Zonnebloemolie
  • 5 Eieren
  • 180g Bloem
  • 90g Amandelpoeder
  • 1zakje Bakpoeder

Stap 2 /5

Meng de suiker met de zeste en het citroensap. Voeg de olie, de eieren, de bloem, het amandelpoeder en de gist toe.

  • 220g Bloemsuiker
  • 3 Sap en zeste van biologische citroenen
  • 100g Zonnebloemolie
  • 5 Eieren
  • 180g Bloem
  • 90g Amandelpoeder
  • 1zakje Bakpoeder

Stap 3 /5

Giet het mengsel in de vorm en dek het af met bakpapier. Plaats de vorm in het mandje met 40 cl water.

Stap 4 /5

Snelkookfunctie

Stap 5 /5

Haal de cake uit de vorm en dien hem lauw of koud op.

Roerblad SS-185951

Referentie permanent uitverkocht

Roerblad SS-185951

Bakkuip SS-186082

Referentie permanent uitverkocht

Bakkuip SS-186082

Bakkuip SS-186157

Referentie permanent uitverkocht

Bakkuip SS-186157

Haak SS-186228

Referentie permanent uitverkocht

Haak SS-186228