Citroencake
- Totale tijd 1u
- 10min
Voorbereidingstijd - 50min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Ontdek het volledige gamma
Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
6 personen
220 g Bloemsuiker
3 Sap en zeste van biologische citroenen
100 g Zonnebloemolie
5 Eieren
180 g Bloem
90 g Amandelpoeder
1 zakje Bakpoeder
Bereiding
Stap 1 /5
Bereid de ingrediënten voor.
Stap 2 /5
Meng de suiker met de zeste en het citroensap. Voeg de olie, de eieren, de bloem, het amandelpoeder en de gist toe.
Stap 3 /5
Giet het mengsel in de vorm en dek het af met bakpapier. Plaats de vorm in het mandje met 40 cl water.
Stap 4 /5
Snelkookfunctie
Stap 5 /5
Haal de cake uit de vorm en dien hem lauw of koud op.