Chorba soep
- Totale tijd 20min
- 5min
Voorbereidingstijd - 15min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Ontdek het volledige gamma
Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
6 personen
1.5 Ui
300 g Lamsvlees
3 Knoflook
1.5 stengel Selderij
3 Wortel
3 el Kruiden (kurkuma, paprika, ras el hanout, gember)
6 el Tomatenpuree
1.8 l Water
120 g Orzo (of vermicelli)
300 g Kikkererwten
3 el Olijfolie
Bereiding
Stap 1 /8
Bereid de ingrediënten.
Stap 2 /8
Hak de knoflook fijn.
Stap 3 /8
Giet de olijfolie in de pan.
Stap 4 /8
Bruin de ui. Voeg het vlees, knoflook, kruiden, wortel en selderij toe. Bak 1 minuut.
Stap 5 /8
Voeg de tomatenpuree toe en giet het water erbij. Voeg de pasta toe.
Stap 6 /8
Onder druk koken.
Stap 7 /8
Voeg de kikkererwten toe en laat ze 2 minuten op de frituurstand koken.
Stap 8 /8
Serveer heet.