Chocoladetaart
Moulinex
Recept door Moulinex

Chocoladetaart

ratings.0

-/5

  • Totale tijd 2u 41min
  • Voorbereidingstijd
    10min
  • Gaartijd
    31min
  • Afkoeltijd
    2u

Ingrediënten

4 personen

  • 1 Zanddeeg

  • 250 g Fondant chocolade

  • 20 cl Vloeibare room

Accessoires

  • Kneed- & hakmes
    Kneed- & hakmes

Bereiding

Stap 1 /9

Verwarm de oven voor op 210°C (op thermostaat 6-7).

Stap 2 /9

Vet een taartvorm in met boter. Rol het deeg uit. Leg het deeg in de taartvorm en dek af met huishoudfolie.

  • 1 Zanddeeg

Stap 3 /9

Leg bakbonen op de folie of prik met een vork in het deeg.

Stap 4 /9

Zet gedurende 15 minuten in de oven. Verwijder het bakpapier.

Stap 5 /9

Zet opnieuw 10 minuten in de oven. Laat het deeg afkoelen.

Stap 6 /9

Doe de vloeibare room in de mengkom van de keukenmachine en bevestig het kneed-/breekmes. Sluit het deksel met de vulstop en druk op 'Start'.

  • 20cl Vloeibare room
  • Kneed- & hakmes

Stap 7 /9

Hak de chocolade in stukjes. Voeg de chocolade toe. Sluit het deksel met de vulstop en druk op 'Start'.

  • 250g Fondant chocolade
  • Kneed- & hakmes

Stap 8 /9

Druk opnieuw op 'Start'.

  • Kneed- & hakmes

Stap 9 /9

Giet het mengsel over het deeg en zet 2 uur in de koelkast.

Roerblad SS-185951

Referentie permanent uitverkocht

Roerblad SS-185951

Bakkuip SS-186082

Referentie permanent uitverkocht

Bakkuip SS-186082

Bakkuip SS-186157

Referentie permanent uitverkocht

Bakkuip SS-186157

Haak SS-186228

Referentie permanent uitverkocht

Haak SS-186228