- Homepage
- Recipe Details Page
Chocolademousse
- Totale tijd 1u 20min
- 20min
Voorbereidingstijd - 0min
Gaartijd - 1u
Afkoeltijd
Ingrediënten
6 personen
1 ganache
30 cl verse room
30 g poedersuiker
20 g bessen
Accessoires
Flex Whisk
Bereiding
Stap 1 /7
Volg de instructies van het basisrecept voor ‘ganache’.
1 ganache
Stap 2 /7
Haal de ganache 1 uur van tevoren uit de ijskast alvorens over te gaan op de verdere bereiding.
Stap 3 /7
Doe de room en de suiker in de kom van de keukenrobot en druk op 'Start'.
30cl verse room 30g poedersuiker
Flex Whisk
Stap 4 /7
Voeg het roommengsel beetje bij beetje toe aan de ganache met behulp van een spatel.
Stap 5 /7
Meng langzaam van onder naar boven tot de room en de ganache goed vermengd zijn.
Stap 6 /7
Verdeel de mousse over de glaasjes. Laat even rusten in de ijskast alvorens op te dienen.
Stap 7 /7
Versier de mousse met slagroom en bessen.
20g bessen