Chocolademousse met avocado
- Totale tijd 3u 5min
- 5min
Voorbereidingstijd - 1u
Gaartijd - 2u
Afkoeltijd
Ontdek het volledige gamma
Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
8 personen
4 Avocado’s
100 g Fondant chocolade
140 g Kokosmelk
60 g Bittere cacao
160 g Honing
Water
Accessoires
Ultrablade hakmes Minimengkom
Bereiding
Stap 1 /6
Giet 0,7 l water in de kom van de keukenmachine.
Stap 2 /6
Plaats de mini kom met het mes. Doe er de chocolade in. Sluit de mini kom. Sluit het deksel met de vulstop en druk op 'Start'.
Stap 3 /6
Snijd de avocado’s overlangs door, haal de pit eruit en bewaar het vruchtvlees.
Stap 4 /6
Doe het vruchtvlees van de avocado, de fondant chocolade, de kokosmelk, de cacao en de honing in de grote kom van de keukenmachine met het Ultrablade-hakmes. Sluit het deksel met de vulstop en druk op 'Start'.
Stap 5 /6
Doe de mousse in een spuitzak met een stervormige spuitmond en spuit de mousse in kleine kommetjes.
Stap 6 /6
Laat voor het opdienen 2 uur in de koelkast rusten.