- Homepage
- Recipe Details Page
Chocolademousse met avocado
- Totale tijd 3u 5min
- 5min
Voorbereidingstijd - 1u
Gaartijd - 2u
Afkoeltijd
Ingrediënten
8 personen
4 Avocado’s
100 g Fondant chocolade
140 g Kokosmelk
60 g Bittere cacao
160 g Honing
Water
Accessoires
Ultrablade hakmes Minimengkom
Bereiding
Stap 1 /6
Giet 0,7 l water in de kom van de keukenmachine.
Water
Stap 2 /6
Plaats de mini kom met het mes. Doe er de chocolade in. Sluit de mini kom. Sluit het deksel met de vulstop en druk op 'Start'.
100g Fondant chocolade
Minimengkom
Stap 3 /6
Snijd de avocado’s overlangs door, haal de pit eruit en bewaar het vruchtvlees.
4 Avocado’s
Stap 4 /6
Doe het vruchtvlees van de avocado, de fondant chocolade, de kokosmelk, de cacao en de honing in de grote kom van de keukenmachine met het Ultrablade-hakmes. Sluit het deksel met de vulstop en druk op 'Start'.
140g Kokosmelk 60g Bittere cacao 160g Honing
Ultrablade hakmes
Stap 5 /6
Doe de mousse in een spuitzak met een stervormige spuitmond en spuit de mousse in kleine kommetjes.
Stap 6 /6
Laat voor het opdienen 2 uur in de koelkast rusten.