- Homepage
- Recipe Details Page
Chocolademousse met avocado
- Totale tijd 3u 5min
- 5min
Voorbereidingstijd - 1u
Gaartijd - 2u
Afkoeltijd
Ingrediënten
8 personen
4 Rijpe avocado's
100 g Pure chocolade
140 g Kokosmelk
60 g Bittere cacao
160 g Honing
Water
Accessoires
Ultrablade hakmes
Bereiding
Stap 1 /6
Giet 0,7 l water in de kom van de keukenrobot.
Water
Stap 2 /6
Doe de chocolade in de minikom met het mes. Sluit de minikom. Vergrendel het deksel met de dop en druk op 'Start'.
100g Pure chocolade
Ultrablade hakmes
Stap 3 /6
Snijd de avocado's in tweeën, verwijder de pit en lepel het vruchtvlees eruit.
4 Rijpe avocado's
Stap 4 /6
Doe de avocado, de gesmolten chocolade, de kokosmelk, de cacao en de honing in de kom van de keukenrobot met het Ultrablade- hakmes. Vergrendel het deksel met de dop en druk op 'Start'.
4 Rijpe avocado's 100g Pure chocolade 140g Kokosmelk 60g Bittere cacao 160g Honing
Ultrablade hakmes
Stap 5 /6
Doe de mousse in een spuitzak met een geribbelde spuitmond en spuit de mousse in kleine kommetjes.
Stap 6 /6
Laat de bereiding 2 uur in de koelkast rusten vóór het opdienen.