Chocoladekoekjes
- Totale tijd 37min
- 15min
Voorbereidingstijd - 22min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Ontdek het volledige gamma
Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
4 personen
350 g Bloem
180 g Bruine suiker
250 g Half gezouten boter
1 zakje Bakpoeder
2 Eieren
200 g Fondant chocoladestukjes
Accessoires
Kneed- & hakmes
Bereiding
Stap 1 /7
Weeg de boter af in een kommetje. Laat hem enkele seconden zacht worden in de microgolfoven. Doe in de kom van de keukenmachine.
Stap 2 /7
Verwarm de oven voor op 180°C (op thermostaat 6).
Stap 3 /7
Bevestig het kneed-/breekmes. Voeg de bloem, suiker, gist en eieren toe. Sluit het deksel met de vulstop en druk op 'Start'. Voeg de chocoladestukjes toe na de pieptoon.
Stap 4 /7
Bedek de bakplaat van de oven met bakpapier.
Stap 5 /7
Lepel kleine hoopjes deeg op de bakplaat en laat er evenveel ruimte tussen.
Stap 6 /7
Zet gedurende 20 minuten in de oven.
Stap 7 /7
De koekjes moeten goudkleurig en zacht zijn. Ze zullen hard worden tijdens het afkoelen.