- Homepage
- Recipe Details Page
Chocoladekoekjes
- Totale tijd 37min
- 15min
Voorbereidingstijd - 22min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Ingrediënten
4 personen
350 g Bloem
180 g Bruine suiker
250 g Half gezouten boter
1 zakje Bakpoeder
2 Eieren
200 g Fondant chocoladestukjes
Accessoires
Kneed- & hakmes
Bereiding
Stap 1 /7
Weeg de boter af in een kommetje. Laat hem enkele seconden zacht worden in de microgolfoven. Doe in de kom van de keukenmachine.
250g Half gezouten boter
Stap 2 /7
Verwarm de oven voor op 180°C (op thermostaat 6).
Stap 3 /7
Bevestig het kneed-/breekmes. Voeg de bloem, suiker, gist en eieren toe. Sluit het deksel met de vulstop en druk op 'Start'. Voeg de chocoladestukjes toe na de pieptoon.
350g Bloem 180g Bruine suiker 1zakje Bakpoeder 2 Eieren 200g Fondant chocoladestukjes
Kneed- & hakmes
Stap 4 /7
Bedek de bakplaat van de oven met bakpapier.
Stap 5 /7
Lepel kleine hoopjes deeg op de bakplaat en laat er evenveel ruimte tussen.
Stap 6 /7
Zet gedurende 20 minuten in de oven.
Stap 7 /7
De koekjes moeten goudkleurig en zacht zijn. Ze zullen hard worden tijdens het afkoelen.