Chocoladefondant
Moulinex
Recept door Moulinex

Chocoladefondant

ratings.0

-/5

  • Totale tijd 1u 9min
  • Voorbereidingstijd
    25min
  • Gaartijd
    44min
  • Afkoeltijd
    0min

Ingrediënten

4 personen

  • 200 g Fondant chocolade

  • 100 g Zachte en half gezouten boter

  • 3 Eieren

  • 120 g Bruine rietsuiker

  • 150 g Amandelpoeder

  • 6 g Bakpoeder

Accessoires

  • Kneed- & hakmes
    Kneed- & hakmes

Bereiding

Stap 1 /7

Verwarm de oven voor op 180°C (op thermostaat 6).

Stap 2 /7

Doe de boter en de chocolade in de keukenmachine met het kneed-/breekmes. Sluit het deksel met de vulstop en druk op 'Start'.

  • 200g Fondant chocolade
  • 100g Zachte en half gezouten boter
  • Kneed- & hakmes

Stap 3 /7

Voeg de eieren, de suiker, het amandelpoeder en de gist toe. Sluit het deksel met de vulstop en druk op 'Start'.

  • 3 Eieren
  • 120g Bruine rietsuiker
  • 150g Amandelpoeder
  • 6g Bakpoeder
  • Kneed- & hakmes

Stap 4 /7

Leg een vel bakpapier in de springvorm.

Stap 5 /7

Doe de bereiding in de bakvorm.

Stap 6 /7

Zet 20 tot 30 minuten in de oven.

Stap 7 /7

Laat afkoelen voordat u de taart opdient.

Roerblad SS-185951

Referentie permanent uitverkocht

Roerblad SS-185951

Bakkuip SS-186082

Referentie permanent uitverkocht

Bakkuip SS-186082

Bakkuip SS-186157

Referentie permanent uitverkocht

Bakkuip SS-186157

Haak SS-186228

Referentie permanent uitverkocht

Haak SS-186228