- Homepage
- Recipe Details Page
Chocoladefondant
- Totale tijd 1u 9min
- 25min
Voorbereidingstijd - 44min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Ingrediënten
4 personen
200 g Fondant chocolade
100 g Zachte en half gezouten boter
3 Eieren
120 g Bruine rietsuiker
150 g Amandelpoeder
6 g Bakpoeder
Accessoires
Kneed- & hakmes
Bereiding
Stap 1 /7
Verwarm de oven voor op 180°C (op thermostaat 6).
Stap 2 /7
Doe de boter en de chocolade in de keukenmachine met het kneed-/breekmes. Sluit het deksel met de vulstop en druk op 'Start'.
200g Fondant chocolade 100g Zachte en half gezouten boter
Kneed- & hakmes
Stap 3 /7
Voeg de eieren, de suiker, het amandelpoeder en de gist toe. Sluit het deksel met de vulstop en druk op 'Start'.
3 Eieren 120g Bruine rietsuiker 150g Amandelpoeder 6g Bakpoeder
Kneed- & hakmes
Stap 4 /7
Leg een vel bakpapier in de springvorm.
Stap 5 /7
Doe de bereiding in de bakvorm.
Stap 6 /7
Zet 20 tot 30 minuten in de oven.
Stap 7 /7
Laat afkoelen voordat u de taart opdient.