Chocolade-kastanjetruffels
- Totale tijd 2u 20min
- 10min
Voorbereidingstijd - 10min
Gaartijd - 2u
Afkoeltijd
Ontdek het volledige gamma
Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
50 stuks
200 g Fondant chocolade
100 g Half gezouten boter
300 g Kastanjecrème
40 g Cacaopoeder
Accessoires
Kneed- & hakmes
Bereiding
Stap 1 /6
Weeg het cacaopoeder af in een kommetje. Zet aan de kant.
Stap 2 /6
Doe de chocoladestukjes en de boter in de mengkom van de keukenmachine en bevestig het kneed-/breekmes. Sluit het deksel met de vulstop en druk op 'Start'.
Stap 3 /6
Voeg de kastanjecrème toe. Sluit het deksel met de vulstop en druk op 'Start'.
Stap 4 /6
Giet de bereiding in een siliconen cakevorm en laat ze minstens 2 uur in de koelkast rusten.
Stap 5 /6
Vorm de truffels met twee kleine lepels. Haal ze door het cacaopoeder en rol ze tussen uw handpalmen.
Stap 6 /6
Bewaar in de koelkast.