Chocolade eitje met kokos en abrikoos
- Totale tijd 1u 21min
- 30min
Voorbereidingstijd - 21min
Gaartijd - 30min
Afkoeltijd
Ontdek het volledige gamma
Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
4 personen
80 g Melkchocolade
16 cl Melk
4 cl Vloeibare room
20 g Suiker
20 g Maïzena®
12 g Geraspte kokosnoot
20 g Abrikozenconfituur
60 cl Water
Accessoires
Minimengkom Klopper
Bereiding
Stap 1 /7
Giet het water in de kom van de keukenmachine. Plaats de mini kom en voeg de in stukjes gebroken chocolade toe. Sluit het deksel met de vulstop en druk op 'Start'.
Stap 2 /7
Bestrijk de ei-vormige vormpjes met meerdere lagen gesmolten chocolade met behulp van een kwastje.
Stap 3 /7
Haal ze uit de vorm en warm de rand op om beide helften aan elkaar te plakken en zo een heel ei te vormen.
Stap 4 /7
Doe melk, room, poedersuiker, maïzena® en kokosnoot in de kom van de keukenmachine met klopper. Sluit het deksel met de vulstop en druk op 'Start'.
Stap 5 /7
Snijd het topje van de chocolade eieren en plaats ze in eierdopjes.
Stap 6 /7
Vul met de gekoelde kokosroom en plaats in de ijskast.
Stap 7 /7
Wanneer de room opgesteven is, doe er dan boven een beetje abrikozenconfituur op.