- Homepage
- Recipe Details Page
Chocolade dessertcrème
- Totale tijd 0min
- 0min
Voorbereidingstijd - 0min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Ingrediënten
4 personen
90 g Pure chocolade
2 Eieren
15 g Bitter cacaopoeder
70 g Suiker
50 cl Halfvolle melk
1 tl Maïzena®
Accessoires
Klopper
Bereiding
Stap 1 /2
Breek de chocolade in stukken.Doe alle ingrediënten in de kom met de garde.Start de keukenrobot bij 90°C, snelheid 6 gedurende 10 minuten.
90g Pure chocolade 2 Eieren 15g Bitter cacaopoeder 70g Suiker 50cl Halfvolle melk 1tl Maïzena®
Klopper
Stap 2 /2
Verdeel aan het einde van het programma de crème in schaaltjes.Dek af met plasticfolie en zet 3-4 uur koel weg.Dien zeer koud op.