Chinese soep met kip
- Totale tijd 40min
- 15min
Voorbereidingstijd - 25min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Ontdek het volledige gamma
Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
4 personen
320 g Kip
1 cm Gemberwortel
200 g Wortels
200 g Prei
110 g Ajuin
3 g Look
2 bladje Gedroogde combava (eventueel)
100 g Sojavermicelli
40 g Kippenbouillon
150 cl Water
5 cl Sojasaus
150 g Champignons
1 cl Olie
20 g Sojascheuten
Thaise basilicum
Accessoires
Menger Ultrablade hakmes
Bereiding
Stap 1 /7
Doe de gepelde look en uien in stukjes in de mengkom van de keukenmachine en bevestig het Ultrablade-hakmes. Sluit het deksel met de vulstop en druk op 'Start'.
Stap 2 /7
Vervang het Ultrablade-hakmes door de mengstaaf. Voeg de olie, fijngesneden wortelen en prei toe. Sluit het deksel met de vulstop en druk op 'Start'.
Stap 3 /7
Pel de gember en hak fijn. Doe ze in de kom van de keukenmachine.
Stap 4 /7
Voeg de water, de bouillon, de combavabladeren en de in stukjes gesneden kip toe.
Stap 5 /7
Giet de sojasaus erbij. Sluit het deksel met de vulstop en druk op 'Start'.
Stap 6 /7
Voeg de vermicelli en de fijngehakte champignons toe. Sluit het deksel met de vulstop en druk op 'Start'.
Stap 7 /7
Voeg de sojaschuiten en de gehakte basilicum toe. Dien op.