Chilischotel met runderkaak
- Totale tijd 50min
- 15min
Voorbereidingstijd - 35min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Ontdek het volledige gamma
Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
2 personen
300 g Runderkaak in kleine blokjes
0.5 Ui
200 g Gehakte tomaten
100 g Rode paprika
200 g Rode bonen in blik
7 cl Water
Zout en peper
0.5 Gehakte verse lombok
1 el Tomatenpuree
1 el Plantaardige olie
Bereiding
Stap 1 /6
Bereid de ingrediënten.
Stap 2 /6
Giet de olijfolie in de kuip.
Stap 3 /6
Laat de rundswangen aan alle kanten bruinen. Voeg de ui, de Spaanse peper en de paprika toe. Fruit tot alles gebruind is.
Stap 4 /6
Voeg de tomatenpuree, de tomatenblokjes en de kidneybonen toe. Breng op smaak met peper en zout.
Stap 5 /6
Snelkookfunctie: 35 min
Stap 6 /6
Dien op met witte rijst.