Chili con carne met meat balls
- Totale tijd 36min
- 5min
Voorbereidingstijd - 31min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Ontdek het volledige gamma
Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
4 personen
500 g Rundergehakt
800 g Rode bonen uit blik
110 g Grote ajuin
6 g Look
3 cl Olijfolie
1 snuifje Oregano
250 g Middelgrote tomaten
80 g Rode paprika
1 snuifje Komijnpoeder
1 snuifje Chilipoeder
10 cl Gevogeltebouillon
Zout
Accessoires
Menger Ultrablade hakmes
Bereiding
Stap 1 /7
Breng het rundsgehakt op smaak met zout, peper en oregano. Maak 12 balletjes van gelijke grootte.
Stap 2 /7
Doe de in vier gesneden en gepelde ui en de volledige gepelde knoflookteentjes in de mengkom van de keukenmachine en bevestig het Ultrablade-hakmes. Sluit het deksel met de vulstop en druk op 'Start'.
Stap 3 /7
Vervang het hakmes door de mengstaaf. Voeg de olijfolie toe. Sluit het deksel zonder de vulstop en druk op 'Start'.
Stap 4 /7
Doe de balletjes in de kom. Sluit het deksel zonder de vulstop en druk op 'Start'.
Stap 5 /7
Voeg de in blokjes gesneden tomaten en paprika toe. Meng goed. Sluit het deksel zonder de vulstop en druk op 'Start'.
Stap 6 /7
Voeg de uitgelekte rode bonen, de komijn, de chilipeper en de bouillon toe. Sluit het deksel met de vulstop en druk op 'Start'.
Stap 7 /7
Pas indien nodig de kruiding aan en dien warm op.