Cheesecakejes met framboos
- Totale tijd 1u 37min
- 15min
Voorbereidingstijd - 22min
Gaartijd - 1u
Afkoeltijd
Ontdek het volledige gamma
Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
2 personen
120 g Roomkaas (Philadelphia®)
125 g Plattekaas
100 g Suiker
50 g Speculoos
15 g Boter
1 Ei
1 cl Rozenwater
100 g Verse frambozen
Accessoires
Kneed- & hakmes
Bereiding
Stap 1 /11
Doe de boter in de kom van de keukenmachine met het breek-/kneedmes. Sluit het deksel met de vulstop en druk op 'Start'.
Stap 2 /11
Voeg de in stukjes gesneden speculoos toe. Sluit het deksel met de vulstop en druk op 'Start'.
Stap 3 /11
Bedek de bodem van 2 afzonderlijke bakvormen met dit mengsel en druk goed aan.
Stap 4 /11
Zet in de koelkast.
Stap 5 /11
Was en droog de kom.
Stap 6 /11
Verwarm de oven voor op 180°C.
Stap 7 /11
Bevestig het kneed-/breekmes. Doe de roomkaas, de plattekaas, de suiker, het rozenwater en het ei in de kom. Sluit het deksel met de vulstop en druk op 'Start'.
Stap 8 /11
Giet de bereiding in de vormpjes op de koekjesbodem. Maak de kom schoon.
Stap 9 /11
Zet een twintigtal minuten in de oven.
Stap 10 /11
Laat afkoelen en zet in de koelkast.
Stap 11 /11
Haal de cheesecakejes uit de vorm. Leg er enkele verse frambozen en een rozenblaadje op.