Cheesecakejes met framboos
Moulinex
Recept door Moulinex

Cheesecakejes met framboos

ratings.0

-/5

  • Totale tijd 1u 37min
  • Voorbereidingstijd
    15min
  • Gaartijd
    22min
  • Afkoeltijd
    1u

Ingrediënten

2 personen

  • 120 g Roomkaas (Philadelphia®)

  • 125 g Plattekaas

  • 100 g Suiker

  • 50 g Speculoos

  • 15 g Boter

  • 1 Ei

  • 1 cl Rozenwater

  • 100 g Verse frambozen

Accessoires

  • Kneed- & hakmes
    Kneed- & hakmes

Bereiding

Stap 1 /11

Doe de boter in de kom van de keukenmachine met het breek-/kneedmes. Sluit het deksel met de vulstop en druk op 'Start'.

  • 15g Boter
  • Kneed- & hakmes

Stap 2 /11

Voeg de in stukjes gesneden speculoos toe. Sluit het deksel met de vulstop en druk op 'Start'.

  • 50g Speculoos
  • Kneed- & hakmes

Stap 3 /11

Bedek de bodem van 2 afzonderlijke bakvormen met dit mengsel en druk goed aan.

Stap 4 /11

Zet in de koelkast.

Stap 5 /11

Was en droog de kom.

Stap 6 /11

Verwarm de oven voor op 180°C.

Stap 7 /11

Bevestig het kneed-/breekmes. Doe de roomkaas, de plattekaas, de suiker, het rozenwater en het ei in de kom. Sluit het deksel met de vulstop en druk op 'Start'.

  • 120g Roomkaas (Philadelphia®)
  • 125g Plattekaas
  • 100g Suiker
  • 1 Ei
  • 1cl Rozenwater
  • Kneed- & hakmes

Stap 8 /11

Giet de bereiding in de vormpjes op de koekjesbodem. Maak de kom schoon.

Stap 9 /11

Zet een twintigtal minuten in de oven.

Stap 10 /11

Laat afkoelen en zet in de koelkast.

Stap 11 /11

Haal de cheesecakejes uit de vorm. Leg er enkele verse frambozen en een rozenblaadje op.

  • 100g Verse frambozen

Roerblad SS-185951

Referentie permanent uitverkocht

Roerblad SS-185951

Bakkuip SS-186082

Referentie permanent uitverkocht

Bakkuip SS-186082

Bakkuip SS-186157

Referentie permanent uitverkocht

Bakkuip SS-186157

Haak SS-186228

Referentie permanent uitverkocht

Haak SS-186228