- Homepage
- Recipe Details Page
Cheesecake-verrines
- Totale tijd 25min
- 10min
Voorbereidingstijd - 15min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Ingrediënten
4 personen
60 g Gesmolten boter
4 Verkruimelde zandkoekjes
2 Grote eieren
80 g Fijne kristalsuiker
2 Petit Suisse-kaas
10 cl Magere room
Bereiding
Stap 1 /5
Maak de ingrediënten klaar.
60g Gesmolten boter 4 Verkruimelde zandkoekjes 2 Grote eieren 80g Fijne kristalsuiker 2 Petit Suisse-kaas 10cl Magere room
Stap 2 /5
Meng de gesmolten boter met de zandkoekjes en bedek er de bodem van de verrines mee. Klop de eieren met de suiker.
60g Gesmolten boter 4 Verkruimelde zandkoekjes 2 Grote eieren 80g Fijne kristalsuiker
Stap 3 /5
Voeg de room en de Petit Suisse-kaas toe. Doe het mengsel in de verrines en sluit ze. Plaats ze in de pan gevuld met 200 ml water.
2 Petit Suisse-kaas 10cl Magere room
Stap 4 /5
Snelkoken
Stap 5 /5
Zet ze voor minstens 4 uur in de ijskast.