- Homepage
- Cheesecake-verrines
Cheesecake-verrines
- Totale tijd 25min
- 10min
Voorbereidingstijd - 15min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (21)
Cookeo Wifi 10-in-1 CE96G810 Intelligente hogedruk multicooker - 10 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Wifi 9-in-1 CE952110 Intelligente hogedruk multicooker - 9 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Pro CE943410 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd - Ingebouwde keukenweegschaal Cookeo Touch Wifi CE902800 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Ontdek het volledige gamma
Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
4 personen
60 g Gesmolten boter
4 Verkruimelde zandkoekjes
2 Grote eieren
80 g Fijne kristalsuiker
2 Petit Suisse-kaas
10 cl Magere room
Bereiding
Stap 1 /5
Maak de ingrediënten klaar.
Stap 2 /5
Meng de gesmolten boter met de zandkoekjes en bedek er de bodem van de verrines mee. Klop de eieren met de suiker.
Stap 3 /5
Voeg de room en de Petit Suisse-kaas toe. Doe het mengsel in de verrines en sluit ze. Plaats ze in de pan gevuld met 200 ml water.
Stap 4 /5
Snelkoken
Stap 5 /5
Zet ze voor minstens 4 uur in de ijskast.