Champignons op Griekse wijze
- Totale tijd 46min
- 10min
Voorbereidingstijd - 36min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Ontdek het volledige gamma
Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
2 personen
250 g Champignons
35 g Ajuin
2 tl Korianderzaadjes
1.5 el Olijfolie
1 tl Tijm
3 cl Witte wijn
2 cl Citroensap
45 g Tomatenpuree
15 g Poedersuiker
Zout
Accessoires
Ultrablade hakmes Menger
Bereiding
Stap 1 /6
Doe de gepelde en in grote stukken gesneden ui in de mengkom van de keukenmachine en bevestig het Ultrablade-hakmes. Sluit het deksel met de vulstop en druk op 'Start'.
Stap 2 /6
Vervang het hakmes door de mengstaaf. Schraap de randen van de kom.
Stap 3 /6
Voeg de olie en de koriander toe. Sluit het deksel met de vulstop en druk op 'Start'.
Stap 4 /6
Voeg de gewassen en in vieren gesneden champignons, tijm, witte wijn, citroensap, tomatenpuree, suiker en zout toe. Sluit het deksel met de vulstop en druk op 'Start'.
Stap 5 /6
Giet de bereiding in een kom. Laat afkoelen en zet ze vervolgens in de koelkast.
Stap 6 /6
Dien koud op.