- Homepage
- Recipe Details Page
Champignons op Griekse wijze
- Totale tijd 46min
- 10min
Voorbereidingstijd - 36min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Ingrediënten
2 personen
250 g Champignons
35 g Ajuin
2 tl Korianderzaadjes
1.5 el Olijfolie
1 tl Tijm
3 cl Witte wijn
2 cl Citroensap
45 g Tomatenpuree
15 g Poedersuiker
Zout
Accessoires
Ultrablade hakmes Menger
Bereiding
Stap 1 /6
Doe de gepelde en in grote stukken gesneden ui in de mengkom van de keukenmachine en bevestig het Ultrablade-hakmes. Sluit het deksel met de vulstop en druk op 'Start'.
35g Ajuin
Ultrablade hakmes
Stap 2 /6
Vervang het hakmes door de mengstaaf. Schraap de randen van de kom.
Stap 3 /6
Voeg de olie en de koriander toe. Sluit het deksel met de vulstop en druk op 'Start'.
2tl Korianderzaadjes 1.5el Olijfolie
Menger
Stap 4 /6
Voeg de gewassen en in vieren gesneden champignons, tijm, witte wijn, citroensap, tomatenpuree, suiker en zout toe. Sluit het deksel met de vulstop en druk op 'Start'.
250g Champignons 1tl Tijm 3cl Witte wijn 2cl Citroensap 45g Tomatenpuree 15g Poedersuiker Zout
Menger
Stap 5 /6
Giet de bereiding in een kom. Laat afkoelen en zet ze vervolgens in de koelkast.
Stap 6 /6
Dien koud op.