Champignon-linzen kom
- Totale tijd 21min
- 10min
Voorbereidingstijd - 11min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Ontdek het volledige gamma
Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
6 personen
1.5 Rode ui
3 Knoflook
1.5 el Gemalen komijn
300 g Groene linzen
375 g Knoopchampignons
3 el Tomatenpuree
1.5 el Balsamico-azijn
90 cl Groentebouillon
1.5 el Sojaroom
150 g Spinazieblaadjes
1.5 el Olijfolie
Bereiding
Stap 1 /6
Bereid de ingrediënten.
Stap 2 /6
Giet de olie in de pan.
Stap 3 /6
Bruin de ui met de knoflook. Voeg de komijn toe en meng.
Stap 4 /6
Voeg de linzen, champignons, concentraat en azijn toe en giet de bouillon erbij.
Stap 5 /6
Koken onder druk
Stap 6 /6
Voeg de sojaroom en de spinazie toe en meng.