Ceviche van witte koolvis met groentesalade
- Totale tijd 20min
- 20min
Voorbereidingstijd - 0min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Ontdek het volledige gamma
Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
4 personen
500 g Witte koolvis
200 g Watermeloen
150 g Komkommer
200 g Kerstomaatjes
120 g Groene tomaat
Olijfolie
3 takje Dille
70 g Limoen
3 cl Olijfolie
170 g Mango
Zout, peper
Balsamicoazijn
Accessoires
Minimengkom
Bereiding
Stap 1 /4
Plaats de mini kom in de grote kom van de keukenmachine. Doe er de gepelde en in stukjes gesneden mango in, samen met de gewassen dille zonder blaadjes, de olie en het vruchtvlees van de citroen. Breng op smaak met peper en zout. Sluit het deksel met de vulstop en druk op 'Start'.
Stap 2 /4
Houd de marinade apart.
Stap 3 /4
Doe de in blokjes gesneden komkommer en watermeloen in een kom. Voeg de gewassen en in stukjes gesneden tomaten toe. Voeg een scheutje olijfolie en wat balsamicoazijn toe. Kruid met peper en zout en meng goed.
Stap 4 /4
Snijd de vis in kleine stukjes. Besprenkel met de marinade en dien op met de salade.