Catalaanse runderstoofpot
- Totale tijd 21min
- 20min
Voorbereidingstijd - 1min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Ontdek het volledige gamma
Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
2 personen
250 g Rundergehakt
50 g Varkensgehakt (of worstvlees)
0.5 Ei
Zout en peper
1 el Bloem
50 g Ontpitte groene olijven
30 g Chorizo (in plakjes)
14 cl Water
10 g Tomatenpuree (in water verdund)
1 el Olijfolie
Bereiding
Stap 1 /7
Bereid de ingrediënten.
Stap 2 /7
Giet de olijfolie in de kuip.
Stap 3 /7
Kneed het vlees en de eieren en breng op smaak. Maak balletjes (5 personen) en wentel ze in bloem.
Stap 4 /7
Laat de balletjes aankleuren in de hete olie.
Stap 5 /7
Voeg alle andere ingrediënten toe.
Stap 6 /7
Snelkookfunctie: 1 min
Stap 7 /7
Dien op met rijst.