- Homepage
- Recipe Details Page
Carpaccio van courgette met hazelnoten en muntpesto
- Totale tijd 12min
- 10min
Voorbereidingstijd - 2min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Ingrediënten
4 personen
90 g *Munt
50 g *Geroosterde pijnboompitten
50 g *Parmezaanse kaas
100 g *Olijfolie
3 g *Look
790 g *Courgettes
90 g *Verse geitenkaas
20 g *Hazelnoten
*Munt
Accessoires
Ultrablade hakmes Kneed- & hakmes Snij/rasp- accessoire
Bereiding
Stap 1 /10
*Pel de knoflook en hak fijn. Zet apart.
3g *Look
Stap 2 /10
*Doe alle ingrediënten voor de pesto in de kom van de keukenmachine met het Ultrablade-hakmes. Sluit het deksel met de vulstop en druk op 'Start'.
90g *Munt 50g *Geroosterde pijnboompitten 50g *Parmezaanse kaas 100g *Olijfolie
Ultrablade hakmes
Stap 3 /10
*Schraap de randen met een flexibele spatel schoon en breng de pesto zo terug naar het midden van de kom. Sluit het deksel met de vulstop en druk op 'Start'.
Stap 4 /10
*Zet de pesto aan de kant.
Stap 5 /10
*Snijd de uiteindes van de courgettes.
790g *Courgettes
Stap 6 /10
*Plaats de schijf om in fijne plakjes te snijden in de kom van de keukenmachine. Sluit het deksel, voeg de courgettes toe en druk op ‘Start’.
790g *Courgettes
Snij/rasp- accessoire
Stap 7 /10
*Houd de courgettes apart.
Stap 8 /10
*Doe de hazelnoten in de kom van de keukenmachine met het mes om te kneden/vermalen. Sluit het deksel met de vulstop en druk op 'Start'.
20g *Hazelnoten
Kneed- & hakmes
Stap 9 /10
*Leg de plakjes courgette op een bord.
790g *Courgettes
Stap 10 /10
*Werk af met wat druppels pesto, de geitenkaas, wat stukjes hazelnoot en enkele muntblaadjes.
90g *Verse geitenkaas 20g *Hazelnoten *Munt