- Homepage
- Recipe Details Page
Carbonara deluxe met eend
- Totale tijd 13min
- 10min
Voorbereidingstijd - 3min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Ingrediënten
6 personen
600 g Verse tagliatelli
3 Gekonfijte eendenbouten, ontvet en verkruimeld
30 cl Crème fraîche
60 cl Gevogeltebouillon (of water met zout)
6 Extra verse eigelen
6 el Pecorino of parmigiano reggiano, geraspt
Peper uit de molen
Bereiding
Stap 1 /4
Bereid de ingrediënten.
Stap 2 /4
Plaats de verkruimelde eendenbouten in de kuip. Voeg de bouillon en de room toe. Voeg peper toe. Plaats de tagliatelli erop.
Stap 3 /4
Snelkookfunctie: 3 min.
Stap 4 /4
Maak een nestje van tagliatelli op het bord. Doe het eigeel en de pecorino erop.