- Homepage
- Recipe Details Page
Cappucino van champignons
- Totale tijd 28min
- 10min
Voorbereidingstijd - 18min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Ingrediënten
2 personen
10 cl Dunne room
125 g Knoopchampignons
1 Sjalot
1.5 el Olijfolie
10 cl Groentebouillon
10 g Gedroogd eekhoorntjesbrood
Zout, peper
Accessoires
Ultrablade hakmes Gebakset
Bereiding
Stap 1 /8
Laat het eekhoorntjesbrood opnieuw wellen in een grote kom met koud water. Was, maak schoon en snijd de paddenstoelen doormidden.
125g Knoopchampignons 10g Gedroogd eekhoorntjesbrood
Stap 2 /8
Pel de sjalot en snijd hem doormidden. Doe de sjalot in de mengkom met het Ultrablade-mes eraan. Sluit het deksel met de kurk en druk op ‘Start’.
1 Sjalot
Ultrablade hakmes
Stap 3 /8
Schraap de zijkanten schoon en giet de olijfolie erbij. Sluit het deksel met de kurk en druk op ‘Start’.
1.5el Olijfolie
Stap 4 /8
Voeg de fijngehakte champignons en de gerehydrateerde paddenstoelen toe. Sluit het deksel met de kurk en druk op ‘Start’.
125g Knoopchampignons 10g Gedroogd eekhoorntjesbrood
Stap 5 /8
Giet de helft van de room door de dop en druk op ‘Start’. Giet er geleidelijk de bouillon bij via de dop.
10cl Dunne room 10cl Groentebouillon Zout, peper
Stap 6 /8
Giet het mengsel in mokken.
10cl Dunne room 125g Knoopchampignons 1 Sjalot 1.5el Olijfolie 10cl Groentebouillon 10g Gedroogd eekhoorntjesbrood Zout, peper
Stap 7 /8
Was de mengkom en bevestig de deegklopper. Giet de rest van de room erbij en druk op ‘Start’.
Stap 8 /8
Giet de room over de soep.