Cappucino van champignons
Moulinex
Recept door Moulinex

Cappucino van champignons

ratings.0

-/5

  • Totale tijd 28min
  • Voorbereidingstijd
    10min
  • Gaartijd
    18min
  • Afkoeltijd
    0min

Ingrediënten

2 personen

  • 10 cl Dunne room

  • 125 g Knoopchampignons

  • 1 Sjalot

  • 1.5 el Olijfolie

  • 10 cl Groentebouillon

  • 10 g Gedroogd eekhoorntjesbrood

  • Zout, peper

Accessoires

  • Ultrablade hakmes
    Ultrablade hakmes
  • Gebakset
    Gebakset

Bereiding

Stap 1 /8

Laat het eekhoorntjesbrood opnieuw wellen in een grote kom met koud water. Was, maak schoon en snijd de paddenstoelen doormidden.

  • 125g Knoopchampignons
  • 10g Gedroogd eekhoorntjesbrood

Stap 2 /8

Pel de sjalot en snijd hem doormidden. Doe de sjalot in de mengkom met het Ultrablade-mes eraan. Sluit het deksel met de kurk en druk op ‘Start’.

  • 1 Sjalot
  • Ultrablade hakmes

Stap 3 /8

Schraap de zijkanten schoon en giet de olijfolie erbij. Sluit het deksel met de kurk en druk op ‘Start’.

  • 1.5el Olijfolie

Stap 4 /8

Voeg de fijngehakte champignons en de gerehydrateerde paddenstoelen toe. Sluit het deksel met de kurk en druk op ‘Start’.

  • 125g Knoopchampignons
  • 10g Gedroogd eekhoorntjesbrood

Stap 5 /8

Giet de helft van de room door de dop en druk op ‘Start’. Giet er geleidelijk de bouillon bij via de dop.

  • 10cl Dunne room
  • 10cl Groentebouillon
  • Zout, peper

Stap 6 /8

Giet het mengsel in mokken.

  • 10cl Dunne room
  • 125g Knoopchampignons
  • 1 Sjalot
  • 1.5el Olijfolie
  • 10cl Groentebouillon
  • 10g Gedroogd eekhoorntjesbrood
  • Zout, peper

Stap 7 /8

Was de mengkom en bevestig de deegklopper. Giet de rest van de room erbij en druk op ‘Start’.

Stap 8 /8

Giet de room over de soep.

Roerblad SS-185951

Referentie permanent uitverkocht

Roerblad SS-185951

Bakkuip SS-186082

Referentie permanent uitverkocht

Bakkuip SS-186082

Bakkuip SS-186157

Referentie permanent uitverkocht

Bakkuip SS-186157

Haak SS-186228

Referentie permanent uitverkocht

Haak SS-186228