Cappuccino van champignons
- Totale tijd 28min
- 10min
Voorbereidingstijd - 18min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Ontdek het volledige gamma
Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
4 personen
20 cl Volle vloeibare room
250 g Champignons
40 g Sjalotten
3 el Olijfolie
20 cl Groentebouillon
20 g Eekhoorntjesbroodpoeder
Zout, peper
Water
Accessoires
Ultrablade hakmes Gebakset
Bereiding
Stap 1 /8
Laat het eekhoorntjesbrood wellen in een grote kom koud water. Was en reinig de champignons en snijd ze in twee stukken.
Stap 2 /8
Pel de sjalot en snijd ze in twee stukken. Doe de sjalot in de kom van de keukenmachine met het Ultrablade-hakmes. Sluit het deksel met de vulstop en druk op 'Start'.
Stap 3 /8
Schraap de randen en giet de olijfolie in de kom. Sluit het deksel met de vulstop en druk op 'Start'.
Stap 4 /8
Voeg de in twee stukken gesneden champignons en het uitgelekte eekhoorntjesbrood toe. Sluit het deksel met de vulstop en druk op 'Start'.
Stap 5 /8
Giet de helft van de room en de bouillon door de vulstop. Druk op ‘Start’. Breng op smaak met peper en zout.
Stap 6 /8
Giet de bereiding in kopjes.
Stap 7 /8
Maak de kom van de keukenmachine schoon en plaats de garde. Doe de rest van de room erbij en druk op ‘Start’.
Stap 8 /8
Doe de room op de veloutés.