- Homepage
- Recipe Details Page
Cappuccino van champignons
- Totale tijd 28min
- 10min
Voorbereidingstijd - 18min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Ingrediënten
4 personen
20 cl Volle vloeibare room
250 g Champignons
40 g Sjalotten
3 el Olijfolie
20 cl Groentebouillon
20 g Eekhoorntjesbroodpoeder
Zout, peper
Water
Accessoires
Ultrablade hakmes Gebakset
Bereiding
Stap 1 /8
Laat het eekhoorntjesbrood wellen in een grote kom koud water. Was en reinig de champignons en snijd ze in twee stukken.
20g Eekhoorntjesbroodpoeder Water
Stap 2 /8
Pel de sjalot en snijd ze in twee stukken. Doe de sjalot in de kom van de keukenmachine met het Ultrablade-hakmes. Sluit het deksel met de vulstop en druk op 'Start'.
40g Sjalotten
Ultrablade hakmes
Stap 3 /8
Schraap de randen en giet de olijfolie in de kom. Sluit het deksel met de vulstop en druk op 'Start'.
3el Olijfolie
Stap 4 /8
Voeg de in twee stukken gesneden champignons en het uitgelekte eekhoorntjesbrood toe. Sluit het deksel met de vulstop en druk op 'Start'.
250g Champignons
Ultrablade hakmes
Stap 5 /8
Giet de helft van de room en de bouillon door de vulstop. Druk op ‘Start’. Breng op smaak met peper en zout.
20cl Volle vloeibare room 20cl Groentebouillon Zout, peper
Ultrablade hakmes
Stap 6 /8
Giet de bereiding in kopjes.
Stap 7 /8
Maak de kom van de keukenmachine schoon en plaats de garde. Doe de rest van de room erbij en druk op ‘Start’.
Gebakset
Stap 8 /8
Doe de room op de veloutés.