- Homepage
- Recipe Details Page
Cappuccino van butternut
- Totale tijd 45min
- 5min
Voorbereidingstijd - 40min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Ingrediënten
4 personen
500 g Butternutpompoen
20 g Sjalotten
10 g Blokje kippenbouillon
50 g Spek
20 cl Vloeibare room
60 cl Water
Accessoires
Ultrablade hakmes
Bereiding
Stap 1 /4
Doe de geschilde en in stukken gesneden pompoen en de geschilde en in kwartjes gesneden sjalot in de keukenmachine en bevestig het Ultrablade-hakmes.
500g Butternutpompoen 20g Sjalotten
Ultrablade hakmes
Stap 2 /4
Voeg het bouillonblokje en het spek toe. Giet het water erbij. Sluit het deksel met de vulstop en druk op 'Start'.
10g Blokje kippenbouillon 50g Spek 60cl Water
Ultrablade hakmes
Stap 3 /4
Voeg de room toe. Sluit het deksel met de vulstop en druk op 'Start'.
20cl Vloeibare room
Ultrablade hakmes
Stap 4 /4
Dien warm op.