Cappuccino van butternut
- Totale tijd 45min
- 5min
Voorbereidingstijd - 40min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Ontdek het volledige gamma
Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
4 personen
500 g Butternutpompoen
20 g Sjalotten
10 g Blokje kippenbouillon
50 g Spek
20 cl Vloeibare room
60 cl Water
Accessoires
Ultrablade hakmes
Bereiding
Stap 1 /4
Doe de geschilde en in stukken gesneden pompoen en de geschilde en in kwartjes gesneden sjalot in de keukenmachine en bevestig het Ultrablade-hakmes.
Stap 2 /4
Voeg het bouillonblokje en het spek toe. Giet het water erbij. Sluit het deksel met de vulstop en druk op 'Start'.
Stap 3 /4
Voeg de room toe. Sluit het deksel met de vulstop en druk op 'Start'.
Stap 4 /4
Dien warm op.