- Homepage
- Recipe Details Page
Caponata
- Totale tijd 30min
- 5min
Voorbereidingstijd - 25min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Ingrediënten
2 personen
70 g Aubergine
50 g Paprika
80 g Aardappels
120 g Courgette
70 g Gepelde tomaten
40 g Ajuin
2 g Look
2 cl Extra vierge olijfolie
Zout
Basilicum
Accessoires
Ultrablade hakmes Menger
Bereiding
Stap 1 /4
Was de aubergines, de paprika’s, de aardappels en de courgettes en snijd in blokjes. Zet aan de kant.
70g Aubergine 50g Paprika 80g Aardappels 120g Courgette
Stap 2 /4
Doe de gepelde look en ui met de olie in de mengkom van de keukenmachine en bevestig het Ultrablade-hakmes. Sluit het deksel met de vulstop en druk op 'Start'.
40g Ajuin 2g Look 2cl Extra vierge olijfolie
Ultrablade hakmes
Stap 3 /4
Vervang het Ultrablade-hakmes door de mengstaaf. Voeg de groenten, de gepelde tomaten, de basilicum, het zout en de peper toe. Sluit het deksel met de vulstop en druk op 'Start'.
70g Gepelde tomaten Zout Basilicum
Menger
Stap 4 /4
U kunt de caponata warm of koud opdienen.