- Homepage
- Recipe Details Page
Cantuccini
- Totale tijd 13u 55min
- 1u
Voorbereidingstijd - 25min
Gaartijd - 12u 30min
Afkoeltijd
Ingrediënten
60 eenheid
175 g gepelde amandelen
250 g bloem
180 g suiker
6 g bakpoeder
16 g vanillesuiker
1 cl bitter amandelaroma
1 snuifje zout
25 g warme boter
2 eieren
Accessoires
Dough Hook
Bereiding
Stap 1 /8
Voeg de bloem, de suiker, het bakpoeder, de vanillesuiker, het bittere amandelaroma, het zout, de boter en de eieren toe aan de mengkom. Druk op ‘Start’.
250g bloem 180g suiker 6g bakpoeder 16g vanillesuiker 1cl bitter amandelaroma 1snuifje zout 25g warme boter 2 eieren
Dough Hook
Stap 2 /8
Voeg de amandelen toe aan de mengkom van de keukenrobot. Druk op 'Start'.
175g gepelde amandelen
Dough Hook
Stap 3 /8
Neem wat bloem en maak een bal van het deeg. Laat 30 minuten afkoelen.
Stap 4 /8
Verwarm de oven voor op 200 graden (onder-/bovenwarmte).
Stap 5 /8
Snijd het deeg in 6 stukken. Maak van elk stuk een lange rol van 25 cm.
Stap 6 /8
Leg een vel bakpapier op een bakplaat. Leg de rolletjes 8 cm uit elkaar op de plaat.
Stap 7 /8
Bak 15 minuten voor. Laat afkoelen en snijd diagonaal in stukken van 1 cm.
Stap 8 /8
Leg de koekjes op de bakplaat en bak ze 10 minuten op dezelfde temperatuur in de oven. De cantuccini moeten aan het einde goudbruin zijn.