- Homepage
- Recipe Details Page
Cake van zongedroogde tomaten, olijven en feta
- Totale tijd 55min
- 10min
Voorbereidingstijd - 45min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Ingrediënten
6 personen
1 hartig cakebeslag
75 g feta
30 g groene ontpitte olijven
37 g zongedroogde tomaten
Accessoires
Beater
Bereiding
Stap 1 /6
Verwarm de oven voor op 180 graden.
Stap 2 /6
Bereid het hartige cakebeslag.
1 hartig cakebeslag
Stap 3 /6
Doe het hartige cakebeslag in de kom van de keukenrobot. Voeg de blokjes feta, groene olijven en gehakte zongedroogde tomaten toe. Druk op 'Start'.
75g feta 30g groene ontpitte olijven 37g zongedroogde tomaten
Beater
Stap 4 /6
Leg een velletje bakpapier in de ingevette cakevorm. Giet het beslag in de vorm en bak gedurende 45 minuten op 180 graden.
Stap 5 /6
Laat afkoelen alvorens de cake uit de vorm te halen.
Stap 6 /6
Serveer warm of koud.