Cake van pompoen, comté en bacon
- Totale tijd 1u
- 10min
Voorbereidingstijd - 50min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Ontdek het volledige gamma
Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
4 personen
200 g Pompoenvlees
80 g Spek
70 g Geraspte comté
3 Eieren
60 g Boter
100 g Bloem
1 zakje Bakpoeder
Accessoires
Kneed- & hakmes
Bereiding
Stap 1 /7
Verwarm de oven voor op 180°C (op thermostaat 6).
Stap 2 /7
Doe de pompoenblokjes, het spek en de comté in de mengkom van de keukenmachine en bevestig het kneed-/breekmes. Sluit het deksel met de vulstop en druk op 'Start'.
Stap 3 /7
Breng de Ingrediënten met een spatel naar het midden van de kom.
Stap 4 /7
Voeg de eieren, de boter, het bloem en de gist toe. Sluit het deksel met de vulstop en druk op 'Start'.
Stap 5 /7
Leg een vel bakpapier in de cakevorm.
Stap 6 /7
Doe het beslag in de bakvorm.
Stap 7 /7
Zet ongeveer 45 minuten in de oven. Als het deeg aan het einde van de bereiding te donker wordt, zet de oven dan op 160°C (th. 6).